|
||||||
|
||||||
|
Yeni baslik denedim ama,ne zmn kabul olur bilemem dusuncelrinizi bekliyorum onerim icin...
X klub store/boutique/magza/shop ![]() Klub bolumunde baslikda oldugu gibi magza bolumu acilsa,ve orada mamuller satsak,ornek:atki forma v.s mamullerin alinmasi icinde klubler gics odese,sistem olusturulma kaidesi ile..ve sezonluk seyirci ortalamasi olculse diyelimki ortalama seyirci 25.000 gelmis bukdr sezon sonunda mamul satilsa.yeni sezon icin guzel gelir elde edilmezmi,ve bu magzalasma sistemi kurulsa!ole haydi yapilsin demiyorum guzel sistem icinde kurulsa sizcede olmazmi!vede lig sampiyonlarina odulun yaninda 1.000/2.000 atki forma o tarz oduller verilse,yeni bir gelir kapisi elde edilmis olunur bence katkilarinizi bekliyorum vede elestirilerinizi
|
|||||
|
|||||
|
Quote:
Bence oyuna yeni başlayanlara arayı kapamak için daha fazla imkan tanınmalı saygılar... |
|
|||||
|
|||||
|
sen sanslısın valla bu gün tek pazarlık yaptm 1 tane normal sectim %80 e %20 ydı kaybettım sponsor bosa gıttı...
|
|
|||||
|
|||||
|
ya oyunu iyice saçma ettiler
![]() 40+ halka ilişkiler müdürüm olduğu halde,gelen en yüksek sponsor haftalık 150 bin puan başına 5 bin, bu ne saçmalık ya 2 aydır böyle hep zararım milyonları aştı, her maçı yensemde para kazanamıyorum, yok gelmiyor iyi bir sponsor eskisi gibi şimdi ye göre puan başına 80 90 bin veren sponsor hiç gelmiyor,oyunu batırmış yetkililer,hemde iyi bir halkla ilişkiler müdürüne rağmen,bu ne saçma şey, LÜTFEN BİR YETKİLİ BENİM SORUNUMLA İLGİLENSİN,AFEDERSİNİZ AMA KÜFÜR ETSEM HEMEN GÖRÜP CEZA VERMEYİ BİLİYORLAR,BU YAZILARIMI ELEŞTİRİLERİ NİYE GÖRMÜYORLAR?İŞLERİNEMİ GELMİYOR??? BUGÜN 26 EYLÜL 2009 CUMARTESİ, BAKALIM CEVAP NE ZAMAN GELECEK?????
Ultima modifica di HAYBERAHMET : 27.09.2009 13:09 |
|
|||||
|
|||||
|
Quote:
|
|
||||||
|
||||||
|
Bu haftaki paf ödenekleri alinmasin.
|
||||||
|
||||||
|
her yenilik gelişinde oyuna daha da baglanıyorsun gibi bir his oluşmalı ancak bu yeniliklerde çok saçma şeyler oluyor verilmiş haklar geri alınıyor genç oyuncuların degerini birden ben böyle istiyorum diye indiremezsiniz şimdi bütün oyuncuların degerini düşürdünüz sponsor gelirleri kuşa döndü ve çalışanların motivasyonu süratle düşerek yeni masraflara yol açıyor ben 01-09 da 20 yaşında 1.8 lik adam aldım 1,5 mil.a degeri 2.2 oldu herif şimdi 2.0 degeri 1.487 bu ne lahana ne perhiz turşusu ne yapmaya çalışıyorsunuz oyuna yenilik getirmek bozmak anlamına gelmez çabaların heba edilmesi anlamına gelmez oyuncu yetiştirmesini kısıtla sponsor geliri kuşa dönsün yetmedi bir de yüzde 10 komisyon kes herkes mırıldanıyor biraz kulak verin oynayanların ne dediklerine bunlar canımızı sıkan gelişmeler oyundaki yenilikler şekilci olmamalı akılcı olmalı rulet getirmişsin kime yarar bence pd degerlerini artişları komisyonu ve sponsor gelişmelerini gözden geçirmelisiniz oynayanlar lehine
![]() ![]()
|
|||||
|
|||||
|
halkla ilişkiler müdürü sponsor teklifine etki etmesede,hiç adam gibi bir sponsor gelmiyor,böyle bir konuya halen daha bir modun uğramaması modların da acizliğini gösteriyor sanırsam.çünkü kaç gün geçti, ve kaç tane mod var,bunlar yatıyolar o zaman ,eğer yatıyorlarsa ne işleri var modlukla,keşke düzgün modlar gelse,ayrıca kaç defa şu sorunu duydum maç motoru, maç motorunda şans faktörü varmı yokmu,varsa,oyunculara ne gerek var antreman antrenör, hiçbirinin bir anlamı kalmaz,oyuna emek veripte güçlü olanların güçsüzleri yenememesi gibi bir haksızlık saçmalık olurmu ,adamlar kaç farkla yenemiyorlar,yoksa niye güçlü olan değilde güçsüz olan kazanıyor???
|
||||||
|
||||||
|
Quote:
>>evet sans faktoru var ama adi ustunde sezonda 1-2 kere ya rastlar ya rastlamaz, ayni GERCEK HAYATtaki gibi |
|
|||||
|
|||||
|
gu nun gercek hayatla hıcbır baglantısı yapılmaması gerektıgı gorusundeyım sponsor teklıflerınıde ınanılmaz boyutlara ulastırmak bızım elımızde guzel hareketlerınden gu nun
|
![]() |
| Strumenti della discussione | |
| Modalità di visualizzazione | |
|
|
Tutti gli orari sono GMT. Attualmente sono le 00:43.

5 0 0 M
Modalità lineare