goalunited - il manageriale di calcio

Vai in cima   #1551  
Vecchio 21.09.2009, 15:37
L'avatar di OyereHakanes Account Premium
OyereHakanes OyereHakanes está offline
Manager
Kuyudibi FC
(TR 8.850)
Posizione 5

Data di registrazione: 07.08.2008
Ubicazione: TR 8.850
Predefinito Magza bolumu

Yeni baslik denedim ama,ne zmn kabul olur bilemem dusuncelrinizi bekliyorum onerim icin...

X klub store/boutique/magza/shop

Klub bolumunde baslikda oldugu gibi magza bolumu acilsa,ve orada mamuller satsak,ornek:atki forma v.s

mamullerin alinmasi icinde klubler gics odese,sistem olusturulma kaidesi ile..ve sezonluk seyirci ortalamasi olculse diyelimki ortalama seyirci 25.000 gelmis bukdr sezon sonunda mamul satilsa.yeni sezon icin guzel gelir elde edilmezmi,ve bu magzalasma sistemi kurulsa!ole haydi yapilsin demiyorum guzel sistem icinde kurulsa sizcede olmazmi!vede lig sampiyonlarina odulun yaninda 1.000/2.000 atki forma o tarz oduller verilse,yeni bir gelir kapisi elde edilmis olunur bence

katkilarinizi bekliyorum vede elestirilerinizi
AygunesSpor

Dusman Takim(lar)
Kuyudibispor A.S

Vai in cima   #1552  
Vecchio 23.09.2009, 17:09
golyat1 golyat1 está offline
Manager
MT FC
(TR 13.341)
Posizione 1

Data di registrazione: 02.08.2009
Ubicazione: TR 13.341
Predefinito

Quote:
OyereHakanes Visualizza il messaggio
Yeni baslik denedim ama,ne zmn kabul olur bilemem dusuncelrinizi bekliyorum onerim icin...

X klub store/boutique/magza/shop

Klub bolumunde baslikda oldugu gibi magza bolumu acilsa,ve orada mamuller satsak,ornek:atki forma v.s

mamullerin alinmasi icinde klubler gics odese,sistem olusturulma kaidesi ile..ve sezonluk seyirci ortalamasi olculse diyelimki ortalama seyirci 25.000 gelmis bukdr sezon sonunda mamul satilsa.yeni sezon icin guzel gelir elde edilmezmi,ve bu magzalasma sistemi kurulsa!ole haydi yapilsin demiyorum guzel sistem icinde kurulsa sizcede olmazmi!vede lig sampiyonlarina odulun yaninda 1.000/2.000 atki forma o tarz oduller verilse,yeni bir gelir kapisi elde edilmis olunur bence

katkilarinizi bekliyorum vede elestirilerinizi
Güzel fikir ama oyunu geliştirenler daha fazla para kazandıralımdan çok nasıl daha az kazandırırız diye plan yapıyorlar. Şahsen son güncellemelerdeki transfer fiyatlandırması benim planlarımı ciddi ölçüde etkiledi.

Bence oyuna yeni başlayanlara arayı kapamak için daha fazla imkan tanınmalı
saygılar...
Vai in cima   #1553  
Vecchio 25.09.2009, 09:08
aydede_590 aydede_590 está offline
Manager
saddamspor
(TR 9.168)
Posizione 1

Data di registrazione: 04.04.2009
Ubicazione: TR 9.168
Predefinito

Quote:
Xengin Visualizza il messaggio
gayet yuksek sansi var, 4 pazarlik yaptim, 4u de tuttu, 260binlik teklif 500bine cikti
sen sanslısın valla bu gün tek pazarlık yaptm 1 tane normal sectim %80 e %20 ydı kaybettım sponsor bosa gıttı...
Vai in cima   #1554  
Vecchio 26.09.2009, 11:12
HAYBERAHMET HAYBERAHMET está offline
Manager
HAYBERSPOR
(TR 11.139)
Posizione 9

Data di registrazione: 02.05.2009
Ubicazione: TR 11.139
Predefinito

ya oyunu iyice saçma ettiler

40+ halka ilişkiler müdürüm olduğu halde,gelen en yüksek sponsor

haftalık 150 bin puan başına 5 bin,

bu ne saçmalık ya 2 aydır böyle hep
zararım milyonları aştı,

her maçı yensemde para kazanamıyorum,
yok gelmiyor iyi bir sponsor
eskisi gibi şimdi ye göre puan başına 80 90 bin veren sponsor hiç gelmiyor,oyunu batırmış yetkililer,hemde iyi bir halkla ilişkiler müdürüne rağmen,bu ne saçma şey,

LÜTFEN BİR YETKİLİ BENİM SORUNUMLA İLGİLENSİN,AFEDERSİNİZ AMA KÜFÜR ETSEM HEMEN GÖRÜP CEZA VERMEYİ BİLİYORLAR,BU YAZILARIMI ELEŞTİRİLERİ NİYE GÖRMÜYORLAR?İŞLERİNEMİ GELMİYOR???

BUGÜN 26 EYLÜL 2009 CUMARTESİ,

BAKALIM CEVAP NE ZAMAN GELECEK?????

Ultima modifica di HAYBERAHMET : 27.09.2009 13:09
Vai in cima   #1555  
Vecchio 27.09.2009, 13:34
aydede_590 aydede_590 está offline
Manager
saddamspor
(TR 9.168)
Posizione 1

Data di registrazione: 04.04.2009
Ubicazione: TR 9.168
Predefinito

Quote:
HAYBERAHMET Visualizza il messaggio
ya oyunu iyice saçma ettiler

40+ halka ilişkiler müdürüm olduğu halde,gelen en yüksek sponsor

haftalık 150 bin puan başına 5 bin,

bu ne saçmalık ya 2 aydır böyle hep
zararım milyonları aştı,

her maçı yensemde para kazanamıyorum,
yok gelmiyor iyi bir sponsor
eskisi gibi şimdi ye göre puan başına 80 90 bin veren sponsor hiç gelmiyor,oyunu batırmış yetkililer,hemde iyi bir halkla ilişkiler müdürüne rağmen,bu ne saçma şey,

LÜTFEN BİR YETKİLİ BENİM SORUNUMLA İLGİLENSİN,AFEDERSİNİZ AMA KÜFÜR ETSEM HEMEN GÖRÜP CEZA VERMEYİ BİLİYORLAR,BU YAZILARIMI ELEŞTİRİLERİ NİYE GÖRMÜYORLAR?İŞLERİNEMİ GELMİYOR???

BUGÜN 26 EYLÜL 2009 CUMARTESİ,

BAKALIM CEVAP NE ZAMAN GELECEK?????
halkla iliskiler mudurun gelen teklıfı etkılemıyor sanırım sadece pazarlık yaparken ıse yarıyor. sponsor teklıfı lıge gore degısıyor...
Vai in cima   #1556  
Vecchio 27.09.2009, 13:37
L'avatar di BabVerLoren Account Premium
BabVerLoren BabVerLoren está offline
Manager
ASC Orgrimmar
(TR 9.691)
Posizione 1

Data di registrazione: 14.06.2007
Ubicazione: TR 9.691
Predefinito

Bu haftaki paf ödenekleri alinmasin.
Vai in cima   #1557  
Vecchio 29.09.2009, 05:58
L'avatar di bilgebjk Account Premium
bilgebjk bilgebjk está offline
Manager
EAGLEEYES
(TR 5.137)
Posizione 10

Data di registrazione: 23.12.2007
Ubicazione: TR 5.137
Daumen runter oyundaki yenilikler ve transfer politikası

her yenilik gelişinde oyuna daha da baglanıyorsun gibi bir his oluşmalı ancak bu yeniliklerde çok saçma şeyler oluyor verilmiş haklar geri alınıyor genç oyuncuların degerini birden ben böyle istiyorum diye indiremezsiniz şimdi bütün oyuncuların degerini düşürdünüz sponsor gelirleri kuşa döndü ve çalışanların motivasyonu süratle düşerek yeni masraflara yol açıyor ben 01-09 da 20 yaşında 1.8 lik adam aldım 1,5 mil.a degeri 2.2 oldu herif şimdi 2.0 degeri 1.487 bu ne lahana ne perhiz turşusu ne yapmaya çalışıyorsunuz oyuna yenilik getirmek bozmak anlamına gelmez çabaların heba edilmesi anlamına gelmez oyuncu yetiştirmesini kısıtla sponsor geliri kuşa dönsün yetmedi bir de yüzde 10 komisyon kes herkes mırıldanıyor biraz kulak verin oynayanların ne dediklerine bunlar canımızı sıkan gelişmeler oyundaki yenilikler şekilci olmamalı akılcı olmalı rulet getirmişsin kime yarar bence pd degerlerini artişları komisyonu ve sponsor gelişmelerini gözden geçirmelisiniz oynayanlar lehine
Vai in cima   #1558  
Vecchio 30.09.2009, 20:28
HAYBERAHMET HAYBERAHMET está offline
Manager
HAYBERSPOR
(TR 11.139)
Posizione 9

Data di registrazione: 02.05.2009
Ubicazione: TR 11.139
Predefinito

halkla ilişkiler müdürü sponsor teklifine etki etmesede,hiç adam gibi bir sponsor gelmiyor,böyle bir konuya halen daha bir modun uğramaması modların da acizliğini gösteriyor sanırsam.çünkü kaç gün geçti, ve kaç tane mod var,bunlar yatıyolar o zaman ,eğer yatıyorlarsa ne işleri var modlukla,keşke düzgün modlar gelse,ayrıca kaç defa şu sorunu duydum maç motoru, maç motorunda şans faktörü varmı yokmu,varsa,oyunculara ne gerek var antreman antrenör, hiçbirinin bir anlamı kalmaz,oyuna emek veripte güçlü olanların güçsüzleri yenememesi gibi bir haksızlık saçmalık olurmu ,adamlar kaç farkla yenemiyorlar,yoksa niye güçlü olan değilde güçsüz olan kazanıyor???
Vai in cima   #1559  
Vecchio 30.09.2009, 20:59
L'avatar di Xengin Account Premium
Xengin Xengin está online agora
Manager
Tengen Toppa Gurren Lagann
(TR 3.2)
Posizione 7

Data di registrazione: 14.04.2008
Ubicazione: TR 3.2
Predefinito

Quote:
HAYBERAHMET Visualizza il messaggio
halkla ilişkiler müdürü sponsor teklifine etki etmesede,hiç adam gibi bir sponsor gelmiyor,böyle bir konuya halen daha bir modun uğramaması modların da acizliğini gösteriyor sanırsam.çünkü kaç gün geçti, ve kaç tane mod var,bunlar yatıyolar o zaman ,eğer yatıyorlarsa ne işleri var modlukla,keşke düzgün modlar gelse,ayrıca kaç defa şu sorunu duydum maç motoru, maç motorunda şans faktörü varmı yokmu,varsa,oyunculara ne gerek var antreman antrenör, hiçbirinin bir anlamı kalmaz,oyuna emek veripte güçlü olanların güçsüzleri yenememesi gibi bir haksızlık saçmalık olurmu ,adamlar kaç farkla yenemiyorlar,yoksa niye güçlü olan değilde güçsüz olan kazanıyor???
>>sponsor teklifleri inanilmaz yukseldi

>>evet sans faktoru var ama adi ustunde sezonda 1-2 kere ya rastlar ya rastlamaz, ayni GERCEK HAYATtaki gibi
Vai in cima   #1560  
Vecchio 30.09.2009, 21:27
berkant39 berkant39 está offline
Manager
Anelkaspor
(TR 8.576)
Posizione 6

Data di registrazione: 28.10.2008
Ubicazione: TR 8.576
Predefinito

gu nun gercek hayatla hıcbır baglantısı yapılmaması gerektıgı gorusundeyım sponsor teklıflerınıde ınanılmaz boyutlara ulastırmak bızım elımızde guzel hareketlerınden gu nun
Rispondi

Strumenti della discussione
Modalità di visualizzazione